Manchester City 4-1vind over Arsenal i Carabao Cup

Manchester City holdt deres Carabao Cup-forsvar godt på sporet efter at have lettet forbi Arsenal med en 4-1 sejr på Emirates Stadium for at reservere deres plads i semifinalen.

Gabriel Jesus med fodboldtrøjer afsluttede ventetiden på et mål med et smart hovedstød til åbneren i Manchester Citys 4-1-sejr over Arsenal i Carabao Cup-kvartfinalen i Emiraterne. Gabriel Jesus førte gæsterne ind i en tidlig føring i det tredje minut, men Arsenal slog tilbage mod løbet af Alexandre Lacazette (31).

Fodboldfans blev imidlertid forbløffet over Gabriel Jesus tænder under tirsdagens Carabao Cup-sammenstød mellem Arsenal og Manchester City. Den brasilianske angriber fandt nettet efter tre minutter i Emirates og mødte et Oleksandr Zinchenko-kryds med hovedet.

Jesus, iført Manchester Citys fodboldtrøjer, trillede mod sin City-holdkammerat og blinkede et smil, da han fejrede, men blændingen og den usædvanlige størrelse på tænderne forlod fansen helt forvirrede på sociale medier - til trods for at der var et simpelt svar på deres spørgsmål .

Det var en stødende fejltagelse fra Bernd Lenos underudviklede, der så uregelmæssig ud i meget af kampen, selvom han gjorde en god refleksredning for at benægte Jesus lige før halv tid. Han gjorde ikke meget bedre, da Fernandinho ikke længe efter frigav Foden for at tænke ham fra en smal vinkel.