Juventus 3-1 sejr over 10-mand Sassuolo

Mål fra Cristiano Ronaldo og Wales 'Aaron Ramsey hjalp Juventus med at sikre en 3-1 sejr over 10-mand Sassuolo i Serie A søndag og løftede dermed mesterne til fjerdepladsen.

Juventus med Sassuolo har altid været en vanskelig kamp. Det har vist sig at være et spil, hvor Juves sæson har ramt bunden. Det har været et, ligesom mødet i juli sidste sæson, har målene flydt frit. Men det er måske ikke vigtigere i denne sæson, da Juventus med deres ære fodboldtrøjer forsøger at fjerne den føring, som AC Milan i øjeblikket har øverst på tabellen.

Juventus udnyttede den numeriske fordel som Danilo med Juventus nr. 13 fodboldtrøjer left i masser af plads til at skyde en hård åbner hjem i det 50. minut, men føringen varede kun otte minutter, da Gregoire Defrel udlignede for at bedøve værterne.

Tale efter sejren leverede træner Andrea Pirlo en opdatering om spillernes tilstand. ”Vi var til tider lidt træg denne aften, men vi blev lidt mindre organiserede og mere besluttsomme, så vi viste den sult, der kræves for at vinde spillet.” Sassuolo, på trods af at han var en mand ned, viste godt initiativ og greb en udligning kort tid efter at Danilo havde givet værterne føringen.

Hvad der har imponeret mig har været Juves angreb. I et stykke tid kæmpede de for at skabe gode chancer og var virkelig afhængige af Ronaldo og mål fra dødbold. Nu skaber flere spillere chancer, og holdets angreb er langt mere flydende. Ronaldo scorer stadig de fleste af målene, men det handler ikke kun om ham fremad.